skip to Main Content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
miranda van der velde

Over mij

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk van dokter E.T.A. Sanders.

Met veel plezier heb ik de eerste jaren als assistente gewerkt en ondertussen alweer een hele tijd als praktijkverpleegkundige.

Samen met mijn collega’s Willeke en Marissa, voer ik de controles uit bij mensen met een chronische lichamelijke aandoening.

Mensen die bij mij op het spreekuur komen zijn bekend met hart en vaatziekten, of een verhoogd risico hierop. Daarnaast voer ik de controles uit bij mensen met een longaandoening zoals COPD of astma.

Ook voor begeleiding bij het stoppen met roken kunt u bij mij terecht.

Sinds 2019 houd ik mij daarnaast bezig met de zorg rondom kwetsbare ouderen. Samen met dokter E.T.A. Sanders en andere zorgverleners, proberen wij de zorg voor kwetsbare ouderen zo goed mogelijk te regelen. Denk hierbij aan de thuiszorg, fysiotherapeut of diëtist.

Ik vind het belangrijk dat mensen de regie over hun eigen leven behouden en dat we blijven kijken naar de mogelijkheden. Ik probeer ouderen daarbij zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren.

Wie weet tot ziens,

Miranda
Praktijkverpleegkundige dokter E.T.A. Sanders

Miranda Boelema is bevoegd om als verpleegkundige werkzaam te zijn; zij staat onder nummer 29918727430 geregistreerd in het BIG register.

Back To Top