Skip to content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
Maggie's Groningen

Maggie’s Groningen

Maggie’s Center Groningen opent in 2024 haar deuren nabij het UMCG.

Maggie’s Center Groningen

Maggie’s is een plek waar mensen die met kanker te maken hebben (gehad) samen met hun partners, familieleden en vrienden kosteloos terecht kunnen voor een integraal aanbod van psychosociale hulp en begeleiding, als aanvulling op de medische zorg die het ziekenhuis kan bieden.

Maggie’s biedt kosteloze, professionele en laagdrempelige ondersteuning in een huiselijke, vriendelijke en helende omgeving. Zoals ondersteuning op het gebied van voeding, uiterlijke verzorging, financiën, werk, relaties, energie, rouw en verlies. Je kunt zo binnenlopen want het is kosteloos, je hoeft je niet in te schrijven, er zijn geen wachtlijsten en er is geen sprake van verzekerde zorg.

Geinteresseerd? Ga naar www.maggiescenters.nl voor meer informatie.

Moet ik naar de dokter?

Rechtstreeks contact met de triage van de Huisartsenspoedpost

Moet ik naar de dokter kunt u gebruiken om antwoord te krijgen op de vraag als u buiten kantooruren een dokter nodig heeft in Groningen.
Hiervoor klikt u op Moetiknaardedokter.
Buiten kantooruren komt u dan direct terecht bij de triage van de Huisartsenspoedpost.

Logo Thuisarts

Thuisarts

Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Thuisarts.nl is er voor alle patiënten, gezond of ziek. Maar vooral is Thuisarts.nl bedoeld als ondersteuning van de voorlichting in de huisartsenpraktijk.

Nu ook als App

Thuisarts.nl is nu ook beschikbaar als App op de iPhone en iPad. Helaas nog niet voor Android.
Verkrijgbaar in de App Store. Prijs: € 0.89.

Back To Top