skip to Main Content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
F. Lenting

F. Lenting

Geboren Groninger, afkomstig uit Delfzijl ben ik huisarts in Leek sinds 1998. Werkzaam als algemeen huisarts met een brede interesse. Specialisaties reizigersadvisering en duikgeneeskunde.
Lees meer
E.T.A. Sanders

E.T.A. Sanders

Geboren en getogen in Groningen woon en werk ik al weer sinds 1997 als huisarts in Leek. De veelzijdigheid van het beroep en het patiëntencontact spreken mij erg aan; ze vormen een ideale mix. . .
Lees meer
Hilda Hof-ipema

Hilda Hof-Ipema

Vanaf 1987 ben ik werkzaam als dokters-
assistente in deze praktijk, sinds 1998 werk ik samen met dokter Lenting. Ik deel deze baan met collega Harmina, zelf werk ik op maandag, dinsdag en vrijdag.
Lees meer
Miranda Van Der Velde

Miranda Boelema

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk van dokter E.T.A. Sanders. Met veel plezier heb ik de eerste jaren als assistente gewerkt en ondertussen alweer enige tijd als praktijkverpleegkundige.
Lees meer

Harmina Beerlings

Al bijna 10 jaar werk ik met veel plezier gedurende drie dagen in de week als assistente bij dokter Lenting. Daarnaast ben ik als doktersassistente werkzaam bij de Doktersdienst Groningen.
Lees meer
Annet_mulder

Annet Mulder

Sinds april 2014 ben ik werkzaam als POH GGZ voor dr. Lenting en dr. Sanders. Ik werk op de woensdag in de huisartspraktijk Wolveschans en op de donderdag in het gebouw "Akkerswaert'.
Lees meer
Willeke Steunebrink

W. Steunebrink

Sinds maart 2007 ben ik als POH werkzaam voor beide praktijken op twee locaties: in de huisartsenpraktijk aan de Windsingel en sinds enige tijd nu ook in het gebouw 'Akkerswaert' in Leek.
Lees meer
Engelina_swierenga

Engelina Swierenga

Met ingang van 1 april 2018 werk ik drie dagen per week als Doktersassistente in de praktijk van dr. Sanders in de huisartsenpraktijk aan de Windsingel in Leek.
Lees meer
Marissa Knol

Marissa Knol

Sinds 2017 ben ik als POH werkzaam voor beide praktijken in de huisartsenpraktijk aan de Windsingel en in het gebouw 'Akkerswaert' in Leek. Ik werk in deze functie samen met Willeke Steunebrink.
Lees meer
Reina Togtema

Reina Togtema

M.i.v. 1 juni 2020 werk ik als Doktersassistente in de praktijk van dr. Sanders. Ik werk drie dagen en vervang Dieuwerke Veldman die m.i.v. 1 juli in Zuidhorn is gaan werken.
Lees meer
J. Lettinga

J. P. Lettinga

Dokter J. P. Lettinga werkt sinds 1 december 2020, als vaste waarnemer op verschillende dagdelen voor dr. E.T.A. Sanders en dr. F. Lenting in de Huisartsenpraktijk Wolveschans in Leek
Lees meer
Back To Top