skip to Main Content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
Lenting

F. Lenting

Geboren Groninger, afkomstig uit Delfzijl ben ik huisarts in Leek sinds 1998. Werkzaam als algemeen huisarts met een brede interesse. Specialisaties reizigersadvisering en duikgeneeskunde.
Lees meer
Sanders

E.T.A. Sanders

Geboren en getogen in Groningen woon en werk ik al weer sinds 1997 als huisarts in Leek. De veelzijdigheid van het beroep en het patiëntencontact spreken mij erg aan; ze vormen een ideale mix. . .
Lees meer
Willeke

Willeke Steunebrink

Sinds maart 2007 ben ik als POH werkzaam voor beide praktijken op twee locaties: in de huisartsenpraktijk aan de Windsingel en sinds enige tijd nu ook in het gebouw 'Akkerswaert' in Leek.
Lees meer
Hilda Hof-ipema

Hilda Hof-Ipema

Vanaf 1987 ben ik werkzaam als dokters-
assistente in deze praktijk, sinds 1998 werk ik samen met dokter Lenting. Ik deel deze baan met collega Harmina, zelf werk ik op maandag, dinsdag en vrijdag.
Lees meer
Miranda Van Der Velde

Miranda Boelema

Sinds 2010 ben ik werkzaam als dokters-
assistente in de praktijk van dokter Sanders en werk hier met veel plezier! Het contact met de patiënten, de verschillende verhalen en de veelzijdigheid . . .
Lees meer
Harmina Beerlings

Harmina Beerlings

Al bijna 10 jaar werk ik met veel plezier gedurende drie dagen in de week als assistente bij dokter Lenting. Daarnaast ben ik als doktersassistente werkzaam bij de Doktersdienst Groningen.
Lees meer
Diewerke Veldman

Dieuwerke Veldman

Sinds 2007 ben ik Doktersassistente. Vanaf 2009 werk ik met veel plezier in de praktijk van dr. Sanders. Daarnaast ben ik ook werkzaam bij de Doktersdienst Groningen. De afwisseling vind ik erg leuk!
Lees meer
Annet Mulder

Annet Mulder

Sinds april 2014 ben ik werkzaam als POH GGZ voor dr. Lenting en dr. Sanders. Ik werk op de woensdag in de huisartspraktijk Wolveschans en op de donderdag in het gebouw "Akkerswaert'.
Lees meer
Dianne Hinkema

D. Hinkema

Dr. D. Hinkema werkt vanaf december 2014 als waarnemend huisarts met veel plezier op de woensdag voor dr. E.T.A. anders en en de donderdag voor dr. F. Lenting in de huisartsenpraktijk Wolveschans.
Lees meer
Engelina Swierenga

Engelina Swierenga

Met ingang van 1 april 2018 werk ik als Doktersassistente in de praktijk van dr. Sanders. Aanvankelijk werkte ik alleen op vrijdag maar inmiddels werk vier dagen per week als vervanger van Miranda Boelema die met zwangerschapsverlof is.
Lees meer
Marissa_knol

Marissa Knol

Sinds 2017 ben ik als POH werkzaam voor beide praktijken op twee locaties: in de huisartsenpraktijk aan de Windsingel en sinds enige tijd nu ook in het gebouw 'Akkerswaert' in Leek. Ik werk in deze functie samen met Willeke Steunebrink.
Lees meer
Back To Top
×Close search
Zoeken