Skip to content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
pillen

Huisartsenpraktijk Wolveschans is een zogeheten ‘H.O.E.D’ praktijk. H.O.E.D. staat voor: Huisartsen Onder Eén Dak. In het praktijkpand zijn twee zelfstandige huisartspraktijken gevestigd.

Sinds 2002

Vanaf 2002 zijn de huisartsenpraktijken van dr. E.T.A. Sanders en dr. F. Lenting gehuisvest in het praktijkpand aan de Windsingel 14 in Leek. Als Huisartsen Onder Eén Dak werken zij weliswaar zelfstandig maar delen zij dezelfde faciliteiten en voorzieningen.

Hierdoor wordt niet alleen efficiënter gewerkt maar beschikken de beide praktijken ook over meer mogelijkheden om hun patiënten adequaat en professioneel te helpen.

Voor 2002

Voor 2002 werkten de beide huisartsenpraktijken zelfstandig ieder op een andere locatie. Dr. E.T.A. Sanders was gevestigd aan de Lindensteinlaan in het Akkerswaert gebouw. Hij begon daar een nieuwe huisartsenpraktijk gesteund door de waarneemgroep.

Dr. F. Lenting heeft de praktijk van dr. L. Jaarsma overgenomen en heeft de eerste jaren vanuit het praktijkpand van zijn voorganger in het centrum van Leek gewerkt.

Back To Top