Skip to content
Telefoon: 0594 - 58 00 22

U kunt bij ons terecht voor verschillende keuringen. Als u gekeurd moet worden stuurt u verzekeraar u door naar één van onze huisartsen. U mag niet gekeurd worden door uw eigen huisarts. Kiest u daarom een collega huisarts binnen onze praktijk, als u gekeurd moet worden.

Een overzicht.

Wij verrichten als huisarts verschillende keuringen. Grote en kleine keuringen variërend van een keuring voor een (levens)verzekering tot een kleine duikkeuring of een keuring voor een parkeerkaart o.i.d. Ook rijbewijskeuringen worden door ons verricht.

[vc_tour interval=”0″ style=”default”]

Een verzekeringsmaatschappij wil bij een verzekeringskeuring inzicht krijgen in uw gezondheidstoestand om zo een inschatting te kunnen maken of en zo ja tegen welke voorwaarden u geaccepteerd wordt voor een bepaalde verzekering. Een voorbeeld hiervan is de medische keuring voor een levensverzekering. Er bestaan drie soorten verzekeringskeuringen, te weten de huisartsenkeuring, de internistenkeuring en het klein gericht onderzoek.

Huisartsenkeuring

Voor deze keuring vult u eerst een vragenlijst in over uw gezondheid. De huisarts neemt uw antwoorden op de vragen met u door en doet daarna een lichamelijk onderzoek waarbij onder meer hart, longen en buik worden onderzocht. Als de verzekeringsmaatschappij dit wil wordt er verder een urine- en/of bloedonderzoek uitgevoerd.

Duiken is een leuke sport waarbij wel specifieke risico’s gelopen worden. Vaak is daarom een medische keuring gewenst of zelfs verplicht!

Dr. Lenting is gecertificeerd om duikmedisch onderzoek te kunnen doen en heeft een internationale erkenning als “medical examiner of divers”.

U kunt bij de assistente een afspraak maken voor een keuring.
Ga voor méér informatie naar onze specifieke pagina over: duikkeuringen.

Donec dictum in leo id pulvinar

Vanwege leeftijd of bijvoorbeeld een chronische ziekte kan het nodig zijn dat u voor het rijbewijs gekeurd dient te worden. U kunt hiervoor een afspraak bij de assistente maken.

Meenemen

U dient het keuringsformulier, uw rijbewijs en urine mee te nemen. Vergeet ook een evt. bril niet.

Kosten

De kosten voor de rijbewijskeuring zijn voor eigen rekening (LHV tarief).

Keuringsformulier

Het keuringsformulier kunt u bij de Gemeente ophalen. Graag ingevuld meenemen naar onze praktijk.

[/vc_tour]
Back To Top