Skip to content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
[vc_single_image image=”4184″ alignment=”none” img_filter=”none” img_size=”980×80″]

Herhaalrecepten zijn recepten die al een keer via onze praktijk aan de patiënt zijn verstrekt en waarover is afgesproken dat ze herhaald kunnen worden.

Herhaalrecepten

U kunt het recept na uiterlijk twee werkdagen ophalen bij de balie van de praktijk of de apotheek van uw keuze. Het staat u vrij om zelf een apotheek te kiezen.

Geen wijziging gezondheidstoestand

Als het medische dossier van de patiënt niet vermeldt dat de medicatie herhaald kan worden, wordt géén recept verstrekt. Uw huisarts gaat ervan dat uw gezondheidstoestand in de tussentijd niet veranderd is. Voorbeelden van veranderingen zijn het geven van borstvoeding, zwangerschap en het gebruik van bij de praktijk onbekende medicijnen. Neem bij twijfel contact op.

[vc_single_image image=”4228″ css_animation=”right-to-left” img_filter=”none”]

Herhaalmedicatie online

Het is mogelijk om herhaalrecepten online aan te vragen door een
webformulier in te vullen. Als patiënt van huisartsenpraktijk Wolveschans klikt u op de button: “online formulier” voor het aanvragen van uw herhaalmedicatie.

Op dit formulier geeft u aan wie uw huisarts is.
Mocht uw huisarts afwezig zijn dan kunt u gedurende zijn afwezigheid dit formulier niet versturen. Dat geldt niet voor de patiënten van de huisarts die wel aanwezig is.

online formulier
Back To Top