Skip to content
Telefoon: 0594 - 58 00 22
annet_mulder

Ik ondersteun de mensen graag als er meer aandacht en ondersteuning nodig is voor de psychische of sociale problematiek.

Nadat ik de opleiding tot HBO-Verpleegkundige heb afgerond ben ik van 2000 tot 2011 werkzaam geweest in de acute psychiatrie op een opname afdeling. Omdat ik mij meer en meer ging interesseren in de beginfase van de psychische of sociale problematiek, heb ik er bewust voor gekozen om me daar verder in te ontwikkelen en ben ik gestopt met mijn werk op de kliniek. In 2011 ben ik als zelfstandig verpleegkundige, jong volwassenen met autisme of aanverwante stoornis te gaan begeleiden. Voor mij een hele inspirerende en leerzame doelgroep! Naast deze werkzaamheden ben ik de post HBO opleiding tot POH GGZ gaan volgen en heb deze succesvol afgerond.

Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik in Huisartsenpraktijk Wolveschans in Leek op twee locaties. Maandag en dinsdag op Akkerswaert en woensdag is het spreekuur in het praktijkpand aan de Windsingel.

De persoonlijke sfeer van deze plattelandspraktijk spreekt mij erg aan. De uiteenlopende verhalen en de diversiteit van de problematiek maken dit voor mij de ideale baan.

De functie van de Praktijkondersteuner GGZ is erop gericht om laagdrempelig deskundige zorg te bieden aan patiënten met psychische klachten of sociale problematiek.

Ik werk voor- en samen met de huisartsen van deze praktijk en bied ondersteuning voor de patiënten met psychische klachten, uw huisarts kan u verwijzen naar mijn spreekuur. Het eerste gesprek is ter kennismaking en worden uw klachten geïnventariseerd. Ook wordt uw precieze hulpvraag vastgesteld. In de gesprekken die daarna volgen wordt er passende begeleiding geboden. Het kan fijn zijn om uw verhaal eens te vertellen in een neutrale omgeving.
Aan de gesprekken zijn geen kosten verbonden, de zorgverzekeraar vergoedt de gesprekken vanuit de basisverzekering.

Telefoon: 0594 – 58 00 22

 

Annet Mulder is bevoegd om als verpleegkundige werkzaam te zijn; zij staat onder nummer 49054775230 geregistreerd in het BIG register.

Back To Top